Rüyada yılan görmek neyle yorumlanır, evde yılan görmek neye çıkar?

Rüyada yılan görmek neyle yorumlanır, evde yılan görmek nasıl tabir edilir? Yılanı öldürdüğünü görmek neye işarettir?

Rüyada yılan görmek, hilekar bir düşmanla yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında kendi evinde yılan görmesi, evin içinde düşmanın olduğuna, evinin dışında yılan görmesi ise düşmanın dışarıda bulunduğuna işaret eder. Gördüğü yılandan korkmayıp kaçmadığını gören, kederle üzüntüyle imtihan olunur. Bazı kaynaklarda karı-koca arasına bir nifak gireceği ve aile içinde kavga yaşanacağı da rivayet edilmiştir. Yine başka bir yorumlamada, iş yaşamında aksaklıkların olacağı ve hedeften çok uzakta hayal kırıklığı yaşanabileceği işaret edilmiştir.

Bir yılanı öldürdüğünü gören düşmana karşı galip gelir. Yılanın derisi, eti, kemiği ve kanı düşmanın malına işarettir. Bir yılanı öldürüp kendi eliyle yerden kaldırdığını ya da parçalayıp öylece kaldırdığını gören, düşmana karşı üstünlük elde eder ve mallarına malik olur. Yılanın kendisine güzel bir söz ettiğini gören, düşmanı ile barışır. Bir başka tabirde ise hayır ve menfaat olarak yorumlanır bu durum.

Ayaklı yılan görmek, düşmanın gücüne delalet eder. Etrafında toplanmış birden fazla yılanların olduğunu görmek, bir yakını veya akrabasının kendisine hasımlık beslediğine; bunların kendini ısırdığını görmek, onlardan zarar göreceğine; ısırmaması ise zarar görmeyeceğine işarettir. Pençeleri olan, tırnaklı ve boynuzlu yılan görülmesi, oldukça fenalığı olacak güçlü bir düşman demektir. Bir yılandan korktuğunu gören düşmanın şerrinden, fenalığından emin olur.

Sonraki Gönderi

Zika virüsü nedir, nasıl bulaşıyor? Virüsün tedavisi mümkün mü?

Cts Tem 10 , 2021
Zika virüsü, ilk olarak 1947 yılında Uganda’nın zika ormanlarında görüldü. Bu nedenle ismini buradan alıyor. Peki bu virüs nasıl bulaşıyor? […]
zika virüsü nedir