Rüyada kedi görmek neye çıkar, Rüyasında kedi gören neye dikkat etmeli?

Rüyada kedi görmek nasıl yorumlanır? Rüyasında kedi gören neye dikkat etmeli? Kedi görmek neye çıkar? Kedi öldürmek rüyada neye delalet etmektedir? Kedinin ısırdığını görmek ne anlama gelir?

Kötü bakışlı bir kediyle karşı karşıya geldiğini görmek, kötü bir haber alacağınıza delalet eder. Rüyada yavru kedi yahut kedileri görmek küçük sıkıntılar yaşayıp bunları aşacağınız anlamına gelir. Eğer bir kimse, rüyasında kendisini kedi gibi görür ise, yasal olmayan gayrimeşru işlerle geçimini sağlayacağına işaret eder.

Bir kediyi sevdiğini düşünen, kendisi hakkında kötü düşünen birisiyle tartışıp, aralarının bozulacağı, daha sonra ise tekrar iletişimin düzeleceği şeklinde tabir olunur. Bir kediyi öldürdüğünü görmek, hakkınızda fenalık düşünen kişileri hayatınızdan çıkaracağınız; bir kedi tarafından tırmalandığınızı görmek kötü niyetli insanların tuzağına düşeceğinize işaret eder.

Rüyasında kedi gören bir kimsenin şansızlık içinde olacağı tabir edilir. Bir başka kaynakta kedi, hizmet ile yorumlanmıştır. İbn-i Sirin’e göre bu durum ev halkından birinin kötü bir hizmetçi kadın veya kadından zarar göreceğine işaret eder. Evde kediyi görmek, eve hırsız gireceğine fakat bişey bulamayacağı anlamına gelir. Genellikle kedi, kötü kadın olarak tabir edilir. Rüyada bir kedi tarafından ısırıldığını görmek, hastalık habercisidir, sağlığının bozulacağı ve işlerinin aksayacağı anlamına gelir. Ancak ısıran bir ev kedisi ise, aksine rüyayı gören kişinin şansının açılacağına ve o yılı rahat geçireceğine delalet eder.


Sonraki Gönderi

Rüyada yılan görmek neyle yorumlanır, evde yılan görmek neye çıkar?

Cum Tem 9 , 2021
Rüyada yılan görmek neyle yorumlanır, evde yılan görmek nasıl tabir edilir? Yılanı öldürdüğünü görmek neye işarettir? Rüyada yılan görmek, hilekar […]
rüyada yılan görmek