Rüyada adliye görmek neyle yorumlanır? Adliye rüyada neye işarettir?

Rüyada adliye görmek neyle yorumlanır? Adliye rüyada neye işarettir? Mahkeme görmek kötüye mi işarettir?

Rüyada adliye görmek hayır ile yorumlanmaz. Bir adliye binasında olduğunuzu görmek, veya bazı kimselerle mahkemelik olduğunu görmek; sağlığınız ile ilgili problemler yaşayacağınıza ve bununla birlikte işlerinizde aksaklıklar olabileceğine delalet eder. Rüyasında mahkeme yahut adliye gören kimsenin tedbir alması gerekiyor.

Bazı rivayetlere göre; rüyada adli bina görmek, işlerin bozulacağına işaret eder. Adliye binasından içeriye girdiğini görmek, bir işinden dolayı mahkemeye düşeceğine; adliye binası içinde koridorda bir avukatla konuştuğunu görmek, hasım veya hasımlarının galip geleceğine; kendisinin bir mahkeme salonunda bir başkasını savunduğunu görmek, işlerinde karışıklık varsa düzeleceğine delildir. Mahkeme kapısından dışarı çıktığını görmek, yaptığı bir işin veya işlerin uzayacağına, içeriye girdiğini görmek ise aksine işlerinin tez vakitte yerini bulacağına işaret eder. Bir avukat ile yazıhanesinde görüştüğünü görmek, yeni girdiği bir işte başarılı olamayacağına ve üstleriyle anlaşmazlığa düşüleceğine delalet eder.

Rüyada hâkim görmek ise adaletle yorumlanır. Bir davası için hakim karşısına çıktığını görmek, dünyadaki zor işlerin kolaylıkla yoluna gireceğine, yaşamını ömrünün sonuna kadar huzur içinde geçireceğine işarettir. Kendisinin bir mahkeme salonunda hâkim olduğunu ve karar verdiğini görmek, yoluna girmeyen resmi bir işin artık yoluna gireceği anlamına gelir. Bir hâkimle mahkeme salonundan birlikte çıktığını görmek, akraba arasındaki anlaşmazlıkların çözüleceğine, miras gibi halledilmeyen meselelerin hallolacağına işarettir.


Sonraki Gönderi

İdam Cezası! Tarihte uygulanan idam yöntemleri..

Paz Eki 17 , 2021
İdam cezası tüm dünya ülkelerinde, her ülkede belirli yasalara dayanarak suçlulara verilen bir ceza yöntemidir. Bugün gelişmiş batılı ülkeler idamı […]
idam cezası